Avís Legal

Sèlvans, és propietat de Montserrat Moya Cardona, amb NIF 36987935W, adreça C/ Del Castell, s/n 17402 – Joanet – Arbúcies. No assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de https://selvans.es.

Amb els límits establerts a la llei, https://selvans.es no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a https://selvans.es ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de https://selvans.es poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que https://selvans.es no pot controlar. Per tant, https://selvans.es no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquesta pàgina web són propietat exclusiva de la Cooperativa Sèlvans, SCCL o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de https://selvans.es.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que https://selvans.es ofereix a través de la pàgina web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de la Cooperativa Sèlvans, per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@selvans.es o a l’adreça C/ Del Castell, s/n 17402 – Joanet – Arbúcies.Vols rebre totes les novetats?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts, novetats i propostes que et podem oferir.
0
    0
    CISTELLA
    La cistella està buida