Empresa i natura

Oferim activitats diverses per a empreses, des de banys de bosc fins a programes de voluntariat ambiental corporatiu per tal d’apropar els beneficis de la natura a les persones en l’àmbit de l’empresa.

EMPRESES

Voluntariat corporatiu

El programa amb empreses vol vincular les persones en l’àmbit de l’empresa amb l’entorn natural de maneres diverses, tant a través del voluntariat corporatiu com a través de propostes com els banys de bosc o vivències específiques per treballar aspectes determinats.

Contacteu amb nosaltres

Des de la cooperativa Sèlvans promovem el voluntariat corporatiu vinculat a:

+ Compromís +

Promou el sentiment de pertinença a l’empresa i el compromís amb la seva política ambiental.

+ Motivació +

Pot millorar el clima laboral i fomentar la cohesió i el desenvolupament de competències i habilitats socials.

+ Sensibilització +

Sensibilitza i forma al personal sobre la natura, el seu valor, i la seva sorprenent tecnologia.Per què organitzar una jornada de voluntariat corporatiu?

 • L’acció contribueix a la millora del medi ambient, tant en relació a la flora i fauna, com en relació als nombrosos serveis que ens ofereix, i dels que depen pràcticament qualsevol procés de negoci, en major o menor mesura.
 • L’empresa enforteix les seves relacions amb la comunitat i el seu entorn més proper, implicant a la seva plantilla, familiars, clients i/o proveïdors.
 • Permet avançar en relació als requeriments de diverses certificacions ambientals (p.e. ISO, EMAS) així com iniciatives globals (p.e. GRI).
 • Contribueix a la consecució d’objectius internacionals, como per exemple els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni.
 • Permet comunicar històries i experiències diferents.

També ofereix l’oportunitat a les empreses de viure en primera persona el treball de les organitzacions que treballen diàriament per la millora de la biodiversitat i el nostre entorn.

Per a més informació i reserva de dates i bosc, podeu contactar amb: info@selvans.es

0
  0
  CISTELLA
  La cistella està buida