Sant Joan de L'Erm (Alt Urgell)

Bosc de Pallerols

Primer Itinerari Sèlvans  a la demarcació de Lleida

#Itinerari de Sant Joan de l'Erm
Banys de Bosc

Preu: 30,00 (IVA inclòs)

Preu per grup tancat de màxim 14 persones: 305 € (consultar).

Aquest bosc centenari  del Parc Natural de l’Alt Pirineu ens ofereix el paisatge típic d’alta muntanya, amb arbres alts de dimensions considerables i fils d’aigua que brollen arreu. Un regal pels ulls, un espectacle pels sentits.

 

Neteja

Més informació

Entre les comarques de l’Alt Urgell i Pallars Sobirà ens trobem amb el bosc de Pallerols. El recorregut es fa dins d’un bosc subalpí, sobretot format per coníferes on predominen avets, pi roig i pi negre. Al bosc hi són presents espècies com el gall fer, el picot negre i el mussol pirinenc. També cal destacar la presència d’abundants líquens de diferents espècies, i que hi han algunes que només es troben en boscos extensos i que han persistit en bones condicions durant molt de temps, de manera que són indicadors de boscos madurs.

Aquest bosc centenari es troba dins del majestuós Parc Natural de l’Alt Pirineu, en un paisatge típic d’alta muntanya, amb arbres alts de dimensions considerables i fils d’aigua que brollen arreu. Un regal pels ulls, un espectacle pels sentits.

Apart d’aquest itinerari hi ha la possibilitat de fer un Itinerari adaptat que planeja entre pins i avets de grans dimensions on es pot fer una passejada tranquil·la gaudint dels elements que ens aporta el bosc.

Distància: 3,1 Km si es fa lineal – 5 Km si es fa circular

Desnivell: 90 m

Dificultat: 1 (en una escala de 0 a 5)  i 0 per l’Itinerari adaptat

 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.