Empreses

Voluntariat corporatiu

#

El programa amb empreses vol vincular les persones en l’àmbit de l’empresa amb l’entorn natural de maneres diverses, tant a través del voluntariat corporatiu com a través de propostes com els banys de bosc o vivències específiques per treballar aspectes determinats.

Si estàs interessat en aquest projecte3: Omple el nostre formulari 3

Més informació

Per què organitzar una jornada de voluntariat corporatiu?

  • L’acció contribueix a la millora del medi ambient,tant en relació a la flora i fauna, com en relació als nombrosos serveis que ens ofereix, i dels que depen pràcticament qualsevol procés de negoci, en major o menor mesura.
  • L’empresa enforteix les seves relacions amb la comunitat i el seu entorn més proper, implicant a la seva plantilla, familiars, clients i/o proveïdors.
  • Permet avançar en relació als requeriments de diverses certificacions ambientals(p.e. ISO, EMAS) així com iniciatives globals (p.e. GRI).
  • Contribueix a la consecució d’objectius internacionals, como per exemple els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni.
  • Permet comunicar històries i experiències diferents.

També ofereix l’oportunitat a les empreses de viure en primera persona el treball de les organitzacions que treballen diàriament per la millora de la biodiversitat i el nostre entorn.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.